Glume pe seama noii funcții a lui Gabi Tamaș: „Sunt curios ce primă și-a dat că acum e și președinte!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 20:16,
Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Dinamo va debuta în această seară în noul sezon din Liga 1, în compania celor de la FC Voluntari. Meciul e programat de la ora 20:30.

La adversa ”câinilor” s-a produs o noutate majoră în organigramă. Gabi Tamaș, titular în partida de pe ”Ștefan cel Mare”, a devenit președinte-jucător, funcție care a stârnit confuzie, dar și prilej de glume și șotii. Marius Niculae a simțit că era momentul ideal de a ironiza noul post ocupat de fostul său coleg de la Dinamo și de la echipa națională.

marius-niculae

De asemenea, fostul atacant a luat o atitudine serioasă atunci când a venit vorba de situația fostei sale echipe, iar în contextul meciului cu FC Voluntari, o consideră pe echipa lui Gabi Tamaș favorită.

”Sunt curios ce primă și-a dat Tamaș că acum e și președinte! Voluntari e favorită, jucătorii s-au pregătit normal, au avut cantonament, în timp ce Dinamo nu a jucat amicale, au plecat jucători.

Gabi Tamaș

Dar poate fi o minune deoarece se joacă cu casa închisă. Va fi greu, sunt jucători noi la Dinamo, debutează ca titulari, mai ales pe axul central defensiv, iar din ce știu Anton și Sorescu nu s-au antrenat în ultima vreme”, a declarat Marius Niculae, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> AȘA ARATĂ „NEW DINAMO”! ECHIPA DE START ALEASĂ DE BONETTI PENTRU DUELUL CU FC VOLUNTARI

dinamomarius niculaeliga 1realitateafc voluntarigabi tamas