Granzii Ligii 1, avertizați: ”Poate o să ne batem şi noi la campionat!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 17 ianuarie 2021, ora 22:41,
SepsiGazmetan1

Granzii Ligii 1 sunt avertizați de Sepsi Sfântu Gheorghe.

Covăsnenii au fost învinși de campioana CFR Cluj, scor 0-1. Gabriel Debeljuh a marcat unicul gol al partidei, în minutul 72, din pasa lui Costache.

La finalul meciului Sepsi – CFR, Robert Ilyes, antrenorul secund al gazdelor au oferit prima reacție și a vorbit despre obiectivul principal al echipei în următorul sezon.

”Din păcate, fotbalul… CFR-ul în seara asta ne-a pedepsit. După o primă repriză fantastică, pe care am dominat-o cap coadă, în care am avut două ocazii incredibile şi nu am reuşit să o taxăm, din păcate fotbalul te pedepseşte.

Mai ales cu echipele mari, care au o singură ocazie şi îţi dau gol. Păcat pentru efortul băieţilor. În seara asta nu a fost seara noastră. Nu am avut noroc.

Nu îmi permit să spun că suntem o echipă de titlu. Dar cu atitudine şi cu organizare am ajuns în fruntea clasamentului. După o analiză mai largă, dacă aveam soluţii în atac şi la meciul cu Craiova şi astăzi, pentru că ne lipseşte foarte mult Safranko, poate reuşeam să facem un rezultat mult mai mare.

Noi construim echipa pentru viitor şi sper, când o să inaugurăm şi stadionul nou, sperăm să arătăm de fruntea clasamentului. Poate anul viitor o să ne batem şi noi la campionat.” a declarat Robert Ilyes.

Citește și EXCLUSIV | Noi detalii legate de alegerea lui Burleanu ies la iveală: ”Mi-a zis în față că va câștiga. Știa mai multe decât noi!”

sepsirealitateadeclaratiirobert ilyesliga 1
chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei

French Open Tennis, Day Fourteen, Roland Garros, Paris, France – 12 Jun 2021

Roland Garros 2021. Barbora Krejcikova s-a impus pe zgura pariziană