Grozav si Latovlevici, DAȚI AFARĂ în plină pandemie! Comunicatul emis de Kisvarda

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 31 martie 2020, ora 20:49,
Grozav
Grozav

Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de Kisvarda în plină pandemie de coronavirus.

Cei doi fotbaliști au rămas fără loc de muncă după ce s-au întors în România, în timpul pandemiei de COVID-19, fără permisiunea clubului maghiar.

Kisvarda a explicat, prin intermediul unui comunicat oficial, că gestul celor doi fotbaliști a fost perceput ca fiind iresponsabil, iar formația maghiară nu poate tolera astfel de acțiuni.

„Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar și a rudelor lor. 

În acest caz, nu putem acceptă situațîi care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspirațiile clubului și securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. În această situație, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru noi, nu ii luăm meritele. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace” se arată în comunicatul emis de club.

Citește și Edi Iordănescu e categoric: ”Ar fi anormal să-ţi anuleze toată munca!” 

gicu grozavIasmin LatovleviciKisvarda