Hagi: ”Mirel Rădoi face foarte bine ce face”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 19:58,
gică-hagi-viitorul

Gică Hagi are încredere în Rădoi! „Regele” l-a lăudat pe Mirel Rădoi pentru modul cum pregătește echipa națională. Hagi este de părere că Mirel Rădoi trebuie păstrat în funcția de selecționer.

mirel rădoi

Dacă după cele trei eșecuri suferite de naționala noastră în octombrie, s-a înțeles că Hagi nu este de acord cu Mirel Rădoi, ”Regele” a revenit și a spus că actualul selecționer face bine că încearcă să pregătească atacul, la națională.

„În conceptul meu, pentru a deveni cel mai bun, trebuie să știi să ataci. E total diferit de ce se întâmplă în mediul nostru de aici. Mirel Rădoi face foarte bine ce face. Trebuie să încerci și lucrul ăsta! El trebuie să meargă pe drumul lui în continuare, să meargă pe principiile lui, să nu se abată, să meargă mai departe împreună cu jucătorii. Să dea Domnul să fie inspirat, că el e responsabil. Eu vorbesc din afară”, a spus Hagi, la TelekomSport.

Citește și EXCLUSIV | Aceasta este rețeța câștigătoare la vârful fotbalului românesc: “Sistemul este brevetat de Burleanu”

gica hagirealitateanationalamirel rădoi
Dinamo bucurie

Dinamo se întărește pentru sezonul viitor! Un jucător de la o rivală din Liga 1 și-a dat acordul să vină

burleanurade

OPINIE | Când va fi Burleanu răspunzător pentru rezultatele tricolorilor