Halep, victima unor comentarii ironice după ultima postare: „Să ne spui cum e în afara Top 10”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 01:19,
Simona Halep, într-un spot publicitar
Simona Halep, într-un spot publicitar

Simona Halep a filmat un clip publicitar pentru una dintre companiile cu care are contract. 

Iar materialul video a fost urcat chiar de sportiva pe contul său de pe o rețea de socializare. Însă nu toate reacțiile au fost de apreciere la adresa jucătoarei ajunsă pe locul 9 mondial după abandonurile de la Roland Garros și Wimbledon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Câteva dintre comentariile internauților au fost de-a dreptul ironice la adresa constănțencei care va împlini peste două luni 30 de ani.

„Păi grija transpirației nu o mai ai deoarece nu mai joci tenis cam de mult… Să ne spui cum e sa fii în afara Top 10!, „, „Dacă mi se permite o glumă, Simo, dă-te si pe gambă cu Rexona, dacă tot protejează așa de bine!”, au fost reacțiile celor care au văzut acel filmuleț

Simona abia așteaptă să revină în circuit. Românca are mai bine de două luni de pauză, pricinuită de accidentarea din meciul  cu Angelique Kerber de la Roma. Cel mai devreme, Halep va juca din nou tenis la Cincinnati, în cadrul turneului programat acolo în perioada 14-22 august. Indiferent dacă va ajunge sau nu în Statele Unite, tenismena va părăsi Top 10 pentru prima oară după 7 ani.

 CITEȘTE ȘI –>> VIN ȘI VEȘTILE BUNE DIN PARTEA SIMONEI HALEP! ROMÂNCA S-A ÎNSCRIS LA TURNEUL DE LA CINCINNATI

realitateasimona haleppostareironii