HANDBAL FEMININ / ”Tigroaicele” au cucerit pentru a treia oară consecutiv Cupa României! CSM București – HCM Râmnicu Vâlcea 29-22

Articol de Florian Tudorache - Publicat luni, 02 aprilie 2018, ora 15:33,
csm bucuresti
csm bucuresti

Pentru al treilea an consecutiv CSM București a cucerit Cupa României la handbal feminin, după ce a reușit să învingă în finală, duminică, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, echipa HCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 29-22 (15-10).

Finala a fost una fără emoții pentru campioana României, echipa bucureșteană dominând partida de la cap la coadă, bifând astfel al treilea său trofeu din patru finale disputate consecutiv în Cupa României.

Suedezul Per Johansson, antrenorul ”tigroaicelor” a aliniat următoarele jucătoare:

Grubisic, Ungureanu – portari, Hagman 5 goluri, Kurtovic 5, Cristina Neagu 4, Frafjord 3, Curea 3, Jorgensen 3, Gullden 2, Niombla 2, Bazaliu 1, Manea 1, Udriştioiu, Jacobsen, Ayglon Saurina, Lobaci.

Cel mai bun portar al turneului Final 4 a fost desemnată Jelena Grubisic, premiul pentru cea mai buna apărătoare a fost câştigat de Marit Malm Frafjord, iar cea mai bună jucătoare a fost aleasă Cristina Neagu.

Echipa HC Dunărea Brăila a intrat în posesia medaliilor de bronz în Cupa României, după ce a învins-o pe CSM Roman cu scorul de 28-24 (13-14), în finala mică.

hcm ramnicu valceaploiesticristina neagufinalahandbalPer Johanssoncupa romanieicsm bucurestihc dunarea braila