Helmut Duckadam știe ce îi lipsește FCSB-ului pentru a pune mâna pe titlu: „Singurul transfer pe care poate să-l facă!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 19:46,
FCSB
FCSB

FCSB a ratat titlul și în acest sezon. Bucureștenii caută să se întărească în această vară pentru a ataca noul sezon de Liga 1.

Helmut Duckadam, fostul portar român, a comentat situația de la echipa lui Gigi Becali, precizând factorul lipsă. Iată ce a spus.

„Singurul transfer pe care poate să-l facă!”

„FCSB știa că Rapid vine să câștige. Chiar vorbeam cu o rapidistă înfocată înainte de meci, i-am zis în glumă, cinci vă dăm acum și îmi zice nu mă interesează, v-am luat titlul. FCSB, după acel rezultat de la Farul, început cu 2-0, a căzut și acum se dezintegrează, practic. În primul rând, jucătorii au venit să-și facă o carte de vizită, mulți au venit pentru bani, pentru că salariul li s-a dublat sau triplat în unele cazuri.

Singurul transfer pe care poate să-l facă FCSB – la un moment, nu știu când – e să aducă un antrenor. Acum e haos. Ar trebui să-i regrete pe Tamm și Cristea. În afară de două jocuri slabe, Tamm a fost cel mai constant jucător. Un jucător echilibrat, mi-a plăcut foarte mult, a fost serios, n-a avut treabă cu nimeni, n-a ieșit în cancanuri. Peste 90% din jucătorii de la FCSB cred că ar pleca”, a declarat Duckdam, pentru PlaySport.

fcsbHelmut Duckadam