I-a influențat „Dosarul Transferurilor” cariera lui Ianis Hagi? „Altfel ar fi stat lucrurile”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 mai 2020, ora 09:27,
ianis_ianis_hagi

Ioan Becali este convins că Ianis Hagi ar fi avut alt parcurs în cariera de jucător dacă el nu ar fi fost închis în „Dosarul Transferurilor” și s-ar fi ocupat de transferul acestuia la Fiorentina.

    • Două meciuri a jucat Ianis Hagi pentru echipa mare a Fiorentinei, în perioada petrecută acolo (un an și jumătate)

„Dacă nu aș fi fost închis, probabil, Ianis Hagi ar fi fost reprezentat de mine, pentru că el a rămas cu Chiodi… Dacă îl duceam eu la Fiorentina, acolo lucrurile se schimbau. Cu Pantaleo Corvino mă cunosc de 26 de ani și nu ar fi putut avea acele declarații despre Ianis”, a spus Ioan Becali la ProSport.

Ianis Hagi se află sub contract cu Genk, club care l-a împrumutat până la finele acestui sezon la Glasgow Rangers, însă scoțienii par dispuși să achite clauza de 5 milioane de euro pentru a-l cumpăra definitiv.

„A ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei, Rangers est un fel de Juventus al Scoţiei. Am înțeles că rămâne acolo, ar fi extraordinar… Cel mai important este că s-a făcut uz de această opțiune, ca el să aibă liniște pentru următorii ani. El a jucat bine, spre foarte bine, dar a jucat cu teamă, pentru că nu știa dacă va rămâne la Rangers.

Odată cu această opțiune are liniștea necesară să își continue cariera. Un an-doi să joace liniștit acolo. Are și un contract bun acolo, îl are pe taică-său, pe unchiul Popescu, mă are și pe mine ,de departe. Pe Ianis îl ştiu de când s-a născut”, a mai spus Ioan Becali.

Citește și • Veste proastă pentru Bălgrădean! De ce nu poate juca pentru CFR Cluj

dosarul transferurilorioan becaliianis hagi
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului