Ianis Hagi are o dorință specială pentru noul an: „E un vis de-al meu să joc acolo!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 09:43,
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/Facebook
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/Facebook

Fotbalistul român în vârstă de 23 de ani evoluează în acest moment pentru campioana Scoției, însă are planuri mari pentru viitorul apropiat!

Ianis Hagi s-a numărat printre cei mai curtați fotbaliști de pe Ibrox, astfel că a devenit deja o tradiție ca numele tricolorului să apară la fiecare perioadă de mercato. Cu toate acestea, „Prințul” pare că are gânduri mărețe la Rangers, alături de care își dorește să joace contra Barcelonei, în Europa League.

Hagi Jr. vrea să profite de contraperformanța catalanilor, care au terminat pe locul 3 în grupele Champions League, și își dorește să își îndeplinească un mare vis de-al său. Românul a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare să evolueze pe Camp Nou, într-o bună zi, astfel că posibilitatea ca albaștrii să joace contra elevilor cu Xavi îi surâde lui Ianis.

Pe Camp Nou n-am reuşit să joc. Am ajuns să mă uit la meciuri, am fost pe stadion, dar n-am reuşit deocamdată să joc. E un vis de-al meu să joc pe Camp Nou. Doamne Ajută„, a spus Ianis Hagi, potrivit Antena Sport.

Tragerea la sorți pentru fazele eliminatorii din UEFA Europa League va avea loc luni, 13 decembrie, la Casa Fotbalului European de la Nyon, Eleveția.

Citește și IANIS HAGI ESTE DE VÂNZARE! GALATASARAY A AFLAT PREȚUL CERUT DE RANGERS ÎN SCHIMBUL ROMÂNULUI

declaratiiEuropa Leaguerangersbarcelonaianis hagi