Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers! Tehnicianul a semnat un contract până în 2026

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 28 noiembrie 2022, ora 22:46,
Michael Beale
Michael Beale

Noul tehnician al echipei scoțiene Rangers, la care este legitimat și românul Ianis Hagi, este Michael Beale.

Michael Beale revine la Rangers, semnând un contract până în 2026

Acesta a devenit (doar) cel de-al 18-lea manager din istoria de 123 de ani a clubului și, conform site-ului oficial al grupării scoțiene, este unul dintre cei mai căutați tineri manageri din fotbalul britanic.

Este vorba, de fapt, de o revenire a lui Beale la Rangers, după ce a făcut oarte din staff-ul lui Steven Gerrard în 2021, când echipa a cucerit cel de-al 55-lea titlu din istorie. El l-a înlcuit pe olandezul Giovanni van Bronckhorst, demis pe 21 noiembrie.

Este fantastic să mă întorc și să văd pe toată lumea în această dimineață, există câteva fețe noi, dar au rămas unii oameni pe care îi cunosc foarte bine, așa că este grozav să-i văd pe toți.

Sunt extrem de mândru, Rangers este un club minunat, este o instituție. Pentru toți cei care lucrează aici este un privilegiu imens, dar să fii managerul acestui club de fotbal este extrem de special.

Câțiva oameni minunați au stat pe acest scaun înaintea mea și sunt extrem de mândru că sunt persoana care stă aici acum”, a spus Beale, conform site-ului oficial al lui Rangers.

Până în prezent, tehnicianul a activat la academiile lui Chelsea și Liverpool. Pe 1 iunie 2022 a acceptat funcția de manager a lui Queens Park Rangers, echipă din a doua ligă engleză, pe care a dus-o, după 21 de etape, pe locul 7, cu 31p.

El își face debutul la Rangers pe 15 decembrie, în meciul de pe teren propriu cu Hibernian, dar înainte își va vedea echipa la lucru în amicalul cu Bayer Leverkusen, programat cinci zile mai devreme.

rangersianis hagiMichael Beale