Ianis Hagi, implicat într-un accident rutier. Mașina lui a lovit un biciclist pe trecerea de pietoni

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 26 aprilie 2018, ora 13:25,

Un accident petrecut miercuri seara, la Constanța, a făcut să se vorbească despre Ianis Hagi. Mașina fotbalistului de la Viitorul a lovit un biciclist, în jurul orei 21:15, iar martorii spun că la volan ar fi fost chiar fiul lui Gheorghe Hagi.

Cu toate acestea, oamenii legii susțin că șoferul nu ar fi fost Ianis.

Martorii oculari susțin că l-au văzut pe Ianis Hagi la volanul BMW-ului, dar în raportul Poliției se arată altceva. Potrivit polițiștilor, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat, de fapt, George Salina, un bărbat de 30 de ani, informează cancan.ro.

Conform unor surse, BMW-ul implicat în accident aparține lui Ianis Hagi. Numele biciclistului lovit de mașina fotbalistului este Emil Ionuț Dinu. După accident, victima a fost transportată la spital, dar era conștientă. Accidentul a avut loc la intrare în zona în zona Sala Sporturilor, din Constanța.

Poliția Constanța a confirmat că miercuri seară, în jurul orei 21.10, a avut loc un accident în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța, mai precizează cancan.ro. În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

Foto: promotor.ro

 

viitorul constantafotbalbiciclistaccidentianis hagiconstanta