SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ianis Hagi la AS Roma! Suma pe care sunt dispuşi să o achite italienii pentru transfer

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 09:19,
Ianis Hagi, sursa- Profimedia Images
Ianis Hagi, sursa- Profimedia Images

Ianis Hagi a revenit în Scoţia, la Rangers, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, la Skopje, înaintea meciului României cu Macedonia de Nord.

După ce a scăpat de virus, fiul ,,regelui” a zburat imediat spre Scoţia, iar în meciul de miercuri seara, introdus la pauză, Ianis Hagi a oferit o pasă decisivă în minutul 48, care a dus şi la deschiderea scorului pentru Rangers în jocul cu Livingston, din Cupa Ligii, terminat în final cu scorul de 2-0.

După ce a revenit la Rangers, Ianis Hagi ar putea face următorul pas în carieră şi să semneze cu italienii de la AS Roma. În iarnă, italienii ar putea să plătească suma de 20 de milioane de euro în schimbul românului, scrie sport.ro.

De serviciile lui Ianis Hagi s-au mai interesat şi cei de la Lazio sau Sevilla. Cotat la 6,5 milioane de euro, Ianis Hagi mai are contract cu cei de la Rangers până în vara anului 2024.

Citeşte şi IANIS HAGI, DECISIV PENTRU RANGERS DUPĂ CE A FOST INFECTAT CU COVID-19! DETALIUL NEŞTIUT DESPRE CUM A AJUNS ÎN SCOŢIA ATÂT DE REPEDE

transferianis hagirealitateaas romarangers