Ianis Hagi și-a amintit primul antrenament din carieră: „Aveam 11 ani. M-a lăsat în fața vestiarului”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 21:57,
Ianis Hagi
Ianis Hagi

Mijlocașul român Ianis Hagi a dezvăluit momente amuzante de la primul lui antrenament ca fotbalist, când avea 11 ani.

Toată lumea se uita la mine ca și cum aș fi patronul”, este amintirea lui Ianis Hagi de la primul lui antrenament

Ianis Hagi a revenit sâmbătă pe gazon, în meciul cu St. Johnstone, câștigat de Rangers FC cu 2-0, în Etapa a 23-a a campionatului Scoției. Evenimentul a avut loc la 1 an și 8 zile de la accidentarea în urma căreia s-a ales cu o ruptură de ligamente încrucișate ale genunchiului.

A fost ca un fel de roller coaster pentru mine, de emoții. Azi eram pozitiv, foarte bine mental, iar într-o oră simțeam, nu știu, că m-am prăbușit, că am atins pământul”, a spus Ianis Hagi pentru PRO Arena.

El a început fotbalul la 11 ani, la Academia lui Hagi și nu a descris sentimentele pe care le-a avut la momentul respectiv. „Mi-aduc aminte că (n.r. – tatăl lui, Gheorghe Hagi) m-a lăsat în fața vestiarului.

Am făcut cunoștință cu toți copiii și efectiv toată lumea se uita la mine ca și cum aș fi patronul. Singurul lucru ce-l aveam în minte, îmi doream să înceapă antrenamentul cât de repede se poate.

Pentru mine a existat doar mingea și fotbalul, atât. Și în filmările pe care le avem de când începusem să merg, mă vedeai doar cu mingea la picior, atât”, a mai spus Ianis Hagi.

ianis hagiRangers FC