Ilie Dumitrescu a făcut echipa! „Ne trebuie viteză în benzi!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 19:49,

Ilie Dumitrescu a analizat meciul cu Macedonia de Nord, primul din campania de calificare la Mondialul din 2022. Fostul internaţional a schiţat şi echipa de start pe care i-ar recomanda-o selecţionerului Mirel Rădoi.

Ilie Dumitrescu şi-a ales favoriţii pentru posturile din atac şi de la mijlocul terenului. Fostul internaţional crede că selecţionerul are la dispoziţie soluţii foarte bune pentru prima partidă din preliminarii.

„De la mijloc în sus aș incepe așa, cu Răzvan Marin și Stanciu în fața apărării, Man, Ianis Hagi și Mihăilă în spatele lui Pușcaș (n.r. – sistem 4-2-3-1). 

Este extrem de important să ai jucători de viteză în benzi, mă refer la Man și Mihăilă. Stanciu… vedem cu toții ce face la Slavia, iar Răzvan Marin a fost tot timpul un jucător inteligent. Avem toate șansele să vedem o exprimare bună cu acești fotbaliști”, a declarat Dumitrescu la Digi Sport.

  • Partida România – Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă vineri, 25 martie, de la ora 21:45.
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Deși inițial gazdă trebuia să fie Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, în urma confirmărilor venite inclusiv de la organizatorii competiției, meciul se va juca pe Arena Națională din București, cu începere de 21:45

mirel rădoiechipa de startechipa nationalamondial 2022qatarromaniamacedonia de nord
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină