Ilie Năstase, despre moștenitori și avere: „Vă spun eu că mai trăiesc mult și bine”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 17:30,
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase se bucură în aceste momente de a doua sa tinerețe și a vorbit deschis despre planurile sale de viitor.

Luni, pe 19 iulie, fostul mare sportiv va împlini venerabila vârstă de 75 de ani, dar acesta nu se gândește la lucruri neplăcute. Ilie Năstase a povestit că se simte încă puternic și se bucură de tot ce îi oferă viața.

Datorită acestei stări de spirit pozitive pe care o afișează, legendarul jucător de tenis nu se gândește momentan la testament, moștenitori sau avere, ci doar la cât mai multe vacanțe.

”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!

Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a declarat Ilie Năstase, pentru Viva.

Pe lângă două mașini de lux, una de oraș și o motocicletă, conform declarației sale de avere, dată când a intrat în politică, fostul număr 1 mondial AT ar deține și ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de aproximativ 50.000 de euro, dar și un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, potrivit antena3.ro.

Ilie Năstase a câștigat de-a lungul carierei două titluri de Grand Slam: US Open (1972) și Roland Garros (1973), de patru ori Turneul Campionilor, iar cu echipa României a jucat de 3 ori finala Cupei Davis.

CITEȘTE ȘI –>> ILIE NĂSTASE, REVOLTAT PE TENISUL DIN ZIUA DE ASTĂZI: „BEAI MIZERIA AIA DE LEMON CALDĂ ȘI JUCAI!”

averemostenitoriilie năstaserealitateadeclaratii