Ilie Năstase ia măsuri în fotbalul românesc: „De ce nu joacă FCSB sau Dinamo acolo!? O să fac plângere!” – Ce a spus fostul mare tenismen român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 02 octombrie 2022, ora 14:23,
Ilie Năstase/Sursa Foto: Profimedia Images/CTK Photo/Mic
Ilie Năstase/Sursa Foto: Profimedia Images/CTK Photo/Mic

Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, a vorbit recent despre un aspect cu adevărat supărător pentru domnia sa.

Mai exact, acesta este deranjat de Mugur Isărescu și de felul în care gestionează complexului sportiv din Cotroceni. Iată ce a avut de reproșat Ilie Năstase.

„O să fac plângere! Trebuie să-mi iau niște avocați!”

„Acolo nu e vorba doar de terenurile de tenis, ci și de stadionul Cotroceni, de toată baza! Nu se joacă tenis, nici fotbal! E urât dacă domnul Isărescu se împotrivește ca sportul să progreseze.

Nu am reușit încă să fac plângerea pentru că sunt la Constanța. Marți mă întorc și sigur o să fac atunci. Trebuie să-mi iau niște avocați că nu fac singur. Eu știu că este o lege în Europa, în care băncile nu au voie să fie implicate decât în chestiuni bancare. Nu au voie să aibă nici stadion, nici restaurant, nimic. E legislație europeană la care trebuie și noi să ne conformăm ca membri ai Uniunii Europene”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase ia atitudine pentru FCSB și Dinamo!

„BNR e Banca Națională a românilor, nu a lu’ mama lui de la Drăgășani! De ce nu joacă FCSB sau Dinamo în Cotroceni? Era cel mai frumos din București”, a mai spus Ilie Năstase, pentru sursa citată.

FCSB și-a exprimat de mai multe ori dorința de a juca în Ghencea, dar a fost refuzată. De asemenea, nici Dinamo nu mai evoluează pe stadionul „Ștefan cel Mare”.

fcsbilie năstasedinamoMugur Isărescu