Ilie Poenaru a dat cărțile pe față! Tehnicianul a vorbit despre FCSB: „Știm cu toții ce-și dorește domnul Becali!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 14:25,

FCSB își caută un antrenor principal după ce înaintea pauzei conpetiționale a fost condusă de fostul mijlocaș Mihai Pintilii.

Unul dintre numele speculate pentru funcția de antrenor la FCSB a fost Ilie Poenaru. Tehnicianul a rămas liber de angajament după despărțirea de UTA Arad. Iată ce a spus despre colaborarea cu Gigi Becali.

Sunt pregătit pentru orice!”

„După plecarea lui Dică a fost acest contact. A fost un simplu telefon și nimic mai mult. O simplă discuție de câteva minute. De atunci nu. 

Sunt pregătit pentru orice. În toată această perioadă, de la etapă la etapă, prin anii care trec, și pe la echipele pe care am trecut, m-am maturizat. M-am lovit de foarte multe lucruri. Astea sunt benefice pentru noi dacă știm să le gestionăm. Chiar și perioada UTA, eu nu o consider un eșec, o consider o experiență foarte bună. Și de aceea spun că de la an la an m-am maturizat și gestionez și văd altfel lucrurile. Sunt pregătit pentru orice. Nu neapărat pentru FCSB, sunt pregătit pentru orice. 

Accept o discuție. În mare cam știm despre ce este vorba. Știm cu toții ce-și dorește domnul Becali. Domnul Becali își dorește o echipă care să joace un fotbal bun și care să se bată pentru campionat. Deocamdată pentru accederea în playoff, pe urmă pentru campionat. Pentru că nu au renunțat. Au și lotul competitiv pentru așa ceva. E un lot de jucători care te obligă să faci aceste lucruri. Dar până acolo mai este drum lun și deocamdată nu are rost să vorbim”, a declarat Ilie Poenaru, pentru PRO Arena.

ilie poenarufcsb