Ilie Poenaru, chemat în locul lui Dario Bonetti la Dinamo: ,,M-a sunat Iuliu Mureşan”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 11:07,
Ilie Poenaru
Ilie Poenaru

Dario Bonetti a fost dat afară de la Dinamo, după ce echipa din Ştefan cel Mare a pierdut drastic în derby-ul contra FCSB-ului, scor 0-6.

După ce au apărut variante pentru italian de înlocuitori ca Mircea Rednic, Vasile Miriuţă, Duşan Uhrin sau Cristiano Bergodi, în calcul a fost luat şi Ilie Poenaru, fostul antrenor al celor de la Academica Clinceni.

Tehnicianul a mărturisit că a fost contactat de către Iuliu Mureşan, directorul executiv al clubului din Ştefan cel Mare, dar l-a refuzat, întrucât a fost chemat la negocieri mai întâi de către cei de la Gaz Metan Mediaş.

,,Mă duc acum să semnez rezilierea cu echipa Clinceni. Marin Dună nu rămâne, e cu mine! Am venit toți, plecăm toți! Dacă au nevoie pentru meciul din weekend găsim o soluție, evident, nu sunt absurd ca să conducă echipa în acest meci.

M-a sunat și Iuliu Mureșan pentru a vorbi despre Dinamo, însă i-am explicat că oficialii de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat. Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuția.”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Radio Sport Total FM.

Ilie Poenaru

Citeşte şi DARIO BONETTI, PUS LA ZID DUPĂ PARCURSUL DEZASTRUOS AL LUI DINAMO: ,,AR TREBUI SĂ-ŞI PUNĂ SEMNE DE ÎNTREBARE FOARTE MARI”

dinamodario bonettiderbyrealitateagaz metanliga 1ilie poenaru