Ilie Poenaru, detalii despre transferul lui Keșeru la UTA Arad: „Mi-a transmis că o să mă anunţe foarte repede!”. Când va semna atacantul FCSB-ului cu arădenii!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 11:32,
Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru

Ilie Poenaru este noul antrenor al celor de la UTA Arad. Tehnicianul își propune să transforme echipa într-o forță, așa că se gândește deja la posibile transferuri. Poenaru a pus deja ochii pe un jucător de la FCSB, a cărui semnătură speră să o obțină în scurt timp.

Mai exact, Ilie Poenaru a vorbit despre posibilul transfer al lui Claudiu Keșeru la UTA Arad. Atacantul a fost tras pe linie moartă la FCSB, mai ales după ce a căzut în dizgrațiile patronului.

Keșeru, noul atacant de la UTA Arad?

E adevărat, recunosc, mi-l doresc. Am şi discutat cu el şi vom vedea, trebuie să recunosc. Depinde şi de el şi de ofertă. Ştie şi el (n.r. că este o perioadă scurtă până când să se decidă) şi mi-a transmis că o să mă anunţe foarte repede. Eu sper ca până la sfârşitul săptămânii sau la începutul săptămânii viitoare să spună.

[…] Tocmai de aceea mi-l doresc. Din punctul meu de vedere, la tot ce am analizat în acest campionat, ca număr 9… mai este Koljic de la Craiova, un jucător foarte bun, şi Keşeru. Mai sunt, nu vreau să jignesc, Doamne fereşte, dar pe ceea ce vreau eu să joc, pe principiile mele, el este jucătorul de care aş avea mare nevoie. Ar trebui să fie mai mulţi şi mai tineri, dar din păcate nu se găsesc. Eu cred că în generaţiile următoare vor fi. Vedem ce se întâmplă la Hagi, la FCSB, eu cred că vor fi”, a declarat Ilie Poenaru pentru Antena Sportivă.

Revenit în România vara trecută la FCSB, Keșeru a reușit în acest sezon de Liga 1 să bifeze 19 partide și să înscrie 5 goluri, alături de 3 asisst-uri.

uta#iliepoenarufcsbkeșeru