IMAGINI EXCLUSIVE – Cum s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf: impresara, luată la pumni și palme de fostul soț – VIDEO

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 14:33,
Bătaie între Reghecampf și Anamaria Prodan
Bătaie între Reghecampf și Anamaria Prodan

IMAGINI EXCLUSIVE! Vă arătăm cum s-a bătut Anamaria Prodan cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au luat la pumni în fața vilei pe care o dețin în Snagov. Imagini șocante!

Au apărut primele imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. IMAGINI EXCLUSIVE REALITATEA!

Anamaria Prodan și fostul soț au ajuns, vineri seara, la secția de poliție din Snagov, după o bătaie la vila impresarei. S-au acuzat reciproc de agresiune și au primit ordine de protecție.

Anamaria Prodan spune că fostul soț era băut și a intrat în casă cu forța. Apoi, a început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, s-ar fi năpustit asupra ei, moment în care a fost nevoită să se apere și l-ar fi lovit.

Anamaria Prodan susține că este încontinuu amenințată cu moartea sau cu pușcaria de către bărbatul care i-a fost alături ani ani în șir.

Cei doi soți s-au ales cu ordine de protecție din partea polițiștilor după ce au fost audiați în birouri diferite și s-au acuzat reciproc. Șoferul impresarei a susținut și el că a fost agresat de fostul șot al impresarei. Mai mult, Anamaria Prodan susține că are și probe care îl încriminează pe acesta.

Poliția Snagov a deschis două dosare penale pentru violență în familie. Fostul soț al impresarei nu a făcut declarații când a ieșit de la audieri și după ce a plecat de la secția de poliție s-a dus la un spital din Capitală.

anamaria prodanlaurentiu reghecampf