Impresarul lui Cristiano Ronaldo, interesat de un jucător din România

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 22:03,
Jorge-Mendes-cristiano-ronaldo-cr7

Impresarul Florin Iacob a dezvăluit că a purtat recent o discuție cu impresarul lui Cristiano Ronaldo, iar acesta s-a interesat de fotbaliștii din România.

Jorge Mendes l-a rugat pe Florin Iacob să-i recomande un fotbalist român în plină ascensiune, lucru pe care acesta l-a și făcut.

Deși n-a vrut să dea nume, Iacob a dezvăluit că a luat legătura atât cu clubul, cât și cu jucătorul pentru a informa cele două părți de interesul lui Mendes.

„Cu Jorge Mendes, de când îl cunosc, de 5 ani, am vorbit personal de 3 ori. Am mai schimbat mesaje, însă acum, în perioada asta de vreo două luni, am vorbit de două-trei ori, timp în care m-a şi întrebat de vreun talent în ascensiune din România.

I-am şi spus de unul. Nu mă întrebaţi de care pentru că aceasta este una dintre dorinţele lui, să nu spun despre cine e vorba. E destul că am vorbit cu clubul lui despre întrebarea lui Jorge”, a spus Florin Iacob la Digi Sport.

1-florin-iacob-bi-1280x720

Cel mai probabil jucător la care face referire Iacob este Florine Coman, fotbalistul cel mai bine cotat din Liga 1 și asupra căruia sunt ațintiți cei mai mulți ochi în momentul de față.

Coman este cel mai bun marcator al actualei ediții din Liga 1. 5,4 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com.

Citește și • Un risc prea mare?! Scoțienii se tem că Ianis Hagi va scădea nivelul după transferul definitiv

impresarul lui Cristiano RonaldoFlorin Iacobjorge mendes
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită