Impresia lui Anas Tahiri, după primele jocuri în tricoul ardelenilor: ,,Toată lumea ştie cine e CFR”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 08:59,
Anas Tahiri, CFR Cluj
Anas Tahiri, CFR Cluj

CFR Cluj a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii 1, pe teren propriu, contra lui FC U Craiova 1948, scor 3-2, după ce la pauză rezultatul a fost de 2-2.

Anas Tahiri, venit în această vară la ardeleni, a reacţionat la finalul jocului disputat contra oltenilor. Acesta se declară foarte fericit că a ajuns la gruparea din Gruia.

Acesta recunoaşte că principala problemă a echipei o reprezintă că a primit prea multe goluri în primele meciuri disputate, dar se încearcă reglarea lucrurilor.

,,Toată lumea ştie cine e CFR Cluj. Sezonul trecut au jucat foarte bine în Europa League. Când s-au interesat de mine, am fost fericit. Erau interesate de mine şi alte echipe din Olanda, dar să joc la o echipă unde pot evolua în campionat e întotdeauna mai bine, aşa că este o provocare bună pentru mine. Putem să primim două goluri, dar dacă vom câştiga, pentru mine este bine. Vom încerca însă să nu mai primim goluri, mai ales acasă.”, a declarat Anas Tahiri, la finalul jocului cu FC U Craiova 1948.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ S-A DEZLĂNȚUIT DUPĂ CE ECHIPA SA A CÂȘTIGAT PRIMUL MECI DUPĂ 10 ZILE: „NU MĂ MAI CRITICAȚI, EU FAC SPECTACOL”

cfr clujanas tahiriliga 1realitatea