În ce echipament vor evolua „tricolorii”, contra Irlandei de Nord. Câți fani vor fi pe Windsor Park

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 18:16,
Romania Irlanda de Nord

Jucătorii reprezentativei de fotbal a României vor evolua într-un echipament de culoare galbenă la meciul cu Irlanda de Nord programat în această seară, la Belfast.

La finalul ședinței tehnice premergătoare meciului de pe Windsor Park, s-a decis în ce tricouri vor evolua echipele și numărul de fani ce vor asista în tribunele stadionului din Belfast.

Câteva informații proaspete în urma ședinței:

România va juca în tradiționalul echipament galben complet, în vreme ce gazdele vor evolua în tricou verde, șort alb și jambiere verzi.
Numărul exact de spectatori care vor asista din tribune la meci este de 1.060 fani împărțiți în cele 2 peluze și la tribuna II, se arată pe siteul frf.ro.

Ultimul meci al naţionalei României în Liga Naţiunilor se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord. Confruntarea contează pentru clasamentul FIFA, în urma căruia se vor alcătui urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

Citește și – VIDEO | Eroul tricolorilor a ştiut că va marca! Costache: “Mutu mi-a zis că aşa voi da gol!”

fanibelfastechipamentromaniarealitatealiga natiuniloriralna de nordstadion
jovan markovic

Jucătorul de la CSU Craiova, amenințat cu echipa a doua dacă nu slăbește

Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”