Încă o plecare de la CS U Craiova! Fundaşul pe care nu se mai bazează Ouzounidis

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 18:18,
craiova
craiova

CS U Craiova vrea să aibă un sezon de vis, iar pentru asta conducerea clubului a început să facă restructurări de lot, pentru a fi convinsă că se va performa în Oltenia.

După ce oltenii au renunţat la serviciile Alexandru Tudorie, Juan Camara şi Andrei Marinescu, aflaţi la final de angajament, CS U Craiova se va mkai despărţi de încă un fotbalist din compartimentul defensiv.

 

Fundaşul Stephane Acka (30 de ani) este următorul jucător de care se va depărşi echipa din Bănie, potrivit celor de la ProSport. Deşi ivorianul mai avea un an de contract, oficialii clubului nu au mai dorit o colaborare în continuare.

 

Fotbalistul nu va mai continua în Oltenia, chiar dacă echipa olteană nu stă foarte bine în compartimentul defensiv, acolo unde Paul Papp este încă accidentat. Cu toate astea CS U Craiova nu l-a mai păstrat pe Acka în lot, dorind să reîmprospăteze apărarea în această vară.

 

14 meciuri a jucat Stephane Acka pentru olteni în ultimul sezon, în toate competiţiile în care a fost utilizat de antrenorii pe care i-a avut.

 

500.000 de euro este în acest moment cota de piaţă a fundaşului de 30 ani, potrivit celor de la transfermarkt.com.

 

 

Citeşte şi MIHAI ROTARU A VORBIT DESPRE DUELUL CU MAREA RIVALĂ DIN CRAIOVA: „NE GÂNDIM MAI PUȚIN LA MECIUL CU EI!”

 

cs u craiovaackaliga 1realitateaouzounidis