Încă un jucător de Hermannstadt putea să ajungă la FCSB! ”Aş fi ajutat cu siguranţă”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 17:05,
fcsb-slovan-liberec

După ce Goran Karanovic şi David Caiado au fost împrumutaţi de Hermannstadt la FCSB, pentru a ajuta în meciul cu Slovan Liberec, pierdut cu 2-0, un alt mijlocaş putea să ajungă la roş-albaştri.

Romario Pires, mijlocaşul brazilian de 31 de ani al lui Hermannstadt, a comentat posibilitatea unui împrumut la FCSB pentru partida din Europa League cu Slovan Liberec.

Acesta a fost dorit de Gigi Becali, însă nu a putut ajunge la echipă din cauza paşaportului brazilian.

,,Nu am știut nimic, pentru că nimeni din club nu vorbise cu mine. Am văzut doar în presă știrea că nu au putut să mă legitimeze din cauza pașaportului meu brazilian. Dar dacă m-aș fi dus la FCSB, aș fi ajutat cu siguranță. Le-am dat colegilor mei care au plecat acolo mesaje înainte de meci și i-am încurajat, îmi pare rău că nu s-au calificat, pentru că era important pentru România, pentru campionatul de aici., a spus acesta pentru Pro Sport.

Brazilianul spune că e prima oară când întâlneşte o asemenea situaţie în fotbal, ca mai multe echipe să o ajute pe una singură cu jucători.

,,N-am mai văzut în fotbal așa situație, să se mobilizeze alte cluburi pentru a ajuta o singură echipă. E ceva diferit. Ar fi fost bine dacă toate echipele ar fi putut să împrumute 1-2 jucători să o ajute pe FCSB. Până la urmă este vorba de o calificare a unei echipe românești, așa ar fi trebuit să se facă în cazul oricăreia., a mai declarat acesta.

Citeşte şi Rapid nu vrea să rateze promovarea! Giuleștenii și-au luat atacant cu 128 de prezențe în Liga 1

„Mă bucur că a fost vehiculat și numele meu pe acea listă, asta înseamnă că munca mea este recunoscută. Iar eu aici vreau să mă stabilesc. Recent am făcut cununia civilă, dar nu am avut timp să depun și actele pentru cetățenia română. În prima pauză competițională, cred că o să mă ocup și de documente, pentru că soția mea este româncă și aici vrem să ne facem viitorul”, a mai spus mijlocaşul.

În vara anului trecut a ajuns Pires la Hermannstadt, formaţie pentru care a evoluat de 35 de ori şi a înscris patru goluri.

450.000 de euro este cota brazilianului, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi EXCLUSIV | Porumboiu n-are milă de FCSB: ”Amatori! Sunt jucători de fotbal, dar nu fotbaliști!”

 

realitateaEuropa LeaguefcsbpirestransferHermannstadtliga 1
Christian Eriksen, finlanda 2

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Eriksen: ,,E stabil, dar rămâne internat pentru investigaţii

Razvan Marin-  profimedia-0469871099

Razvan Marin, văzut ca viitorul lider al echipei naţionale: ,,E un băiat serios, care joacă”