Încercarea grea prin care trece Andrei Burlacu, fotbalistul lui CS U Craiova! Cum a ajuns la mormântul lui Arsenie Boca

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 18:18,
Andrei Burlacu
Andrei Burlacu

Andrei Burlacu, fotbalistul celor de la CS U Craiova, nu trece prin cea mai fericită perioadă, după ce promisiunile făcute de olteni nu i-au fost respectate.

După ce în ultimul sezon a evoluat la echipa secundă din Liga a 3-a, Andrei Burlacu şi-a negociat plecarea de la formaţia lui Mihai Rotaru. Înainte de vacanţă acesta s-a înţeles cu conducerea pentru reziliere, dar când s-a întors a avut o surpriză. Oltenii i-au transmis că nu mai poate pleca liber din Bănie.

După ce a încercat să plece gratis de la CS U Craiova, însă fără succes, deoarece apăruse la un moment dat un interes al FCSB-ului pentru mjlocaş, acesta a preferat să se refugieze la Biserică.

După ce a transmis familiei că vrea să stea singur pentru un timp, acesta şi-a luat rucsacul în spate şi a mers la mormântul lui Arsenie Boca, informează cei de la ProSport.

În timpul sezonului trecut, Andrei Burlacu ar fi primit asigurări de la Mihai Rotaru că va avea şansa să evolueze la prima echipă.

,,Să fii implicat și să ai atitudine și îți garantez eu că vei avea șansa ta la prima echipă.”, i-ar fi spus Mihai Rotaru fotbalistului, mai scrie sursa citată.

Contractul lui Andrei Burlacu cu CS U Craiova se încheie abia în anul 2024, în mod oficial.

Citeşte şi SORIN CÂRȚU, TRIUMFĂTOR ÎN SUPERCUPĂ, DAR ANUNȚĂ ÎNTĂRIRI: „ANTRENORUL ARE ULTIMUL CUVÂNT”

ANDREI BURLACUrealitateacs u craiovamihai rotaruliga 1