Sorin Cârțu, triumfător în Supercupă, dar anunță întăriri: „Antrenorul are ultimul cuvânt”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 09:52,
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

CSU Craiova a câștigat Supercupa României, după ce a învins pe CFR Cluj, scor 4-2, după loviturile de departajare și 0-0 în timpul celor 90 de minute de joc.

La finalul meciului care a deschis oficial noul sezon fotbalistic din România, Sorin Cârțu a vorbit despre evoluția elevilor lui Marinos Ouzounidis în disputa cu CFR Cluj. Oficialul din Bănie a specificat că portarul Pigliacelli este ”vinovat” pentru câștigarea Supercupei României, prima din istoria oltenilor.

De asemenea, cu toate că și-a adjudecat primul trofeu al sezonului, Cârțu a anunțat că vor mai veni jucători în Bănie și a avertizat că și Sepsi va fi o contracandidată serioasă la titlu în sezonul viitor al Ligii 1.

”N-a ieșit un joc spectaculos, e început de stagiune. A fost încrâncenare, dar am exploatat această loterie a loviturilor de departajare. Meritul mare l-a avut Pigliacelli, are o experiență. Nicio echipă n-a vrut să riște. S-a așteptat greșeala adversarului. La echipă e concurență mare care poate fi benefică, mai ales în poartă, în compartimentul defensiv, dar și în atac.

Poate vom mai aduce mijlocași, să vedem ce decide antrenorul, el are ultimul cuvânt. Clubul va încerca să aducă, depinde și ce-și dorește antrenorul. Mi-aș fi dorit să ia CFR Supercupa și noi campionatul, dar asta e.

CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

”În lupta la titlu se înscrie și Sepsi. Nu știu dacă are puterea să ducă întreg campionatul, dar e o echipă care va conta în ierarhia primelor 3 locuri. E o echipă puternică”, a declarat Sorin Cârțu, la finalul partidei.

Transferurile făcute de CSU Craiova în această vară sunt: David Lazar, Valerică Găman, Denis Rusu, Alexandru Mărieș și Antoine Conte.

CITEȘTE ȘI –>> SUSPANS PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ! CSU CRAIOVA, NOUA SUPERCAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

ouzounidissupercupa romanieirealitateatransferurisorin cartucraiova