Interes din Italia pentru Octavian Popescu: „I-am spus 10 milioane! Să vină în România să vorbim”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 11:25,
Octavian Popescu, FCSB
Octavian Popescu, FCSB

Octavian Popescu este, în mod cert, următorul produs de export al lui Gigi Becali de la FCSB. Suma cerută pe el este de ordinul zecilor de milioane de euro.

În această vară, de mijlocașul de numai 18 ani s-au interesat nume mari ale fotbalului de pe bătrânul continent. Tânărul internațional a rămas totuși la formația bucureșteană, acolo unde a continuat să aibă evoluții apreciate și să trezească simpatia oamenilor de fotbal.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | RELAȚIA DINTRE LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI CORINA A DEVENIT PUBLICĂ! IMAGINILE CARE O VOR ÎNTRISTA PE ANAMARIA PRODAN

Bogdan Pătrașcu, ex-jucător cu peste 200 de meciuri în fotbalul italian, pe la echipe precum Piacenza, Chievo și Padova, a vorbit și el despre fotbalistul FCSB-ului. Fostul mijlocaș a dezvăluit că a fost contactat de un om de fotbal din Italia pentru a se interesa de Tavi Popescu, însă orice discuție s-a încheiat în momentul în care s-a ajuns la preț.

”Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: «Te-am pupat». Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. «Te-am pupat», a răspuns”, a declarat Pătrașcu, pentru Playsport.

CITEȘTE ȘI –>> FLORIN TĂNASE REVINE PE TEREN: „E UN CÂŞTIG FOARTE MARE. DĂ ECHILIBRU ÎN ECHIPĂ”

realitateabogdan patrascuitaliaoctavian popescufcsb