Ioan Andone stă cât de departe poate de Dinamo: „Nu mi-aș dori să fiu inclus într-un proiect”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 01 iunie 2023, ora 23:48,
Ioan Andone
Ioan Andone

Fostul fundaș și antrenor dinamovist Ioan Andone nu vrea să aibă de-a face cu actuala formație alb-roșie.

Ioan Andone nu vrea să fie implicat în niciun proiect al actualei conduceri a lui Dinamo

Echipa Dinamo este ca și promovată în Superligă, la un de la retrogradare. A câștigat prima manșă a barajului, 6-1 pe teren propriu cu FC Argeș, iar returul care va avea loc sâmbătă, la Mioveni, de la 21:00, pare o simplă formalitate.

Ioan Andone recunoaște că nu se aștepta la o asemenea diferență de scor, dar atrage atenția că supraviețuirea în Superligă va fi aproape imposibilă, în contextul în care datoriile sunt mari, iar interdicția la transferuri nu a fost ridicată.

Cine a văzut Dinamo în play-off, trebuia să se aștepte, dar nu să fie o asemenea diferență. FC Argeș are un lot bun, o echipă de Liga 1, nu avea cum să piardă la diferența asta. Au calitate jucătorii de acolo, dar cred că nu formează o echipă, asta e explicația.

Sunt și la al treilea antrenor. Eu o vedeam pe Argeș în primele 7-8 formații anul ăsta. Dinamo a prins o zi excepțională, să recunoaștem. Ovidiu Burcă le-a dat însă plăcerea de a juca fotbal, vedeți asta și în declarațiile jucătorilor.

Am fost pe stadion, nu cred că se gândea cineva la un asemenea scor. Nu am văzut niciodată o asemenea diferență într-un meci de baraj. Ne așteptăm la lucruri pozitive dacă Dinamo promovează, dar până nu vedem fapte, e greu.

Datoriile sunt mari, transferuri nu pot să facă. Cu lotul pe care îl au, e greu să se mențină în Liga 1. Dar să vedem în vară, însă mai întâi trebuie să treacă peste meciul acesta cu FC Argeș. Eu nu am fost contactat de cineva de la Dinamo și nici nu mi-aș dori să fiu inclus într-un proiect”, a spus fostul jucător și antrenor dinamovist la emisiunea Digi Sport Special.

ioan andone