Ioan Andone vrea să vadă o schimbare majoră la Dinamo în această vară: „Trebuie adus cel mai important antrenor! Aș păstra doar 5 jucători!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 21 mai 2024, ora 08:26,
Ioan Andone
Ioan Andone

Ioan Andone a fost prezent la meciul lui Dinamo cu Csikszereda, în care „Câinii” s-au impus cu 2-0.

„Fălcosul” consideră că formația din „Ștefan cel Mare” trebuia să se impună mai categoric decât atât. De asemenea, tehnicianul român vrea să vadă o schimbare majoră în echipa bucureșteană în această vară.

„Trebuie adus cel mai important antrenor! Aș păstra doar 5 jucători!”

Calificarea cred că era jucată dinaintea meciului. Csikszereda nu a avut suflu. Nici Dinamo nu a fost în zi fericită. Mi-aduc aminte de o atmosferă de pe Arcul de Triumf. Dacă era la fel acum, scorul trebuia să fie 6-0.

Am primit invitații, am depănat amintiri cu foști sportivi. Toți discută ce se poate face ca Dinamo să aibă altă față. Trebuie adus cel mai important antrenor și după aceea să fie făcută o selecție riguroasă. La Dinamo au reușit foștii jucători ai lui Dinamo. Nu doar Claudiu Niculescu, un antrenor român.

Să construiască o echipă. Poate nu intri la anul în play-off, că ai nevoie de 2 ani să ajungi antrenor bun.

În mare parte e rezolvată problema barajului, că e diferență mare de valoare. Dar fotbalul e ciudat, niciodată nu poți să știi.

Dacă aș fi antrenor, aș păstra doar 5 jucători. Nu discutăm de nume. Nu mă bag să dau sfaturi. Este foarte greu să spere la play-off (n.r.: în sezonul viitor), că e greu să aduci 15 jucători să-i asamblezi, să faci echipă.

Dacă se pleacă din vară la o politică în spiritul lui Dinamo… ce să discuți cu străinii? Antrenorul a muncit bine, dar nu a avut cu cine”, a declarat Ioan Andone, citat de AS.ro.

dinamoioan andone