Ion Crăciunescu a dat vestea pe care Istvan Kovacs nu voia să o audă: „Va arbitra numai dacă se accidentează cineva”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 10:13,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Arbitrul român de centru Istvan Kovacs va oficia, mâine, pentru a șaptea oară ca arbitru de rezervă la Campionatul Mondial din Qatar.

Istvan Kovacs va arbitra numai dacă se accidentează cineva, a spus Ion Crăciunescu

El este al patrulea arbitru la partida Croația – Belgia, dfin Grupa F, care va fi condusă de englezul Anthony Taylor, ajutat la linii de compatrioții lui Gary Beswick și Adam Nunn.

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a anunțat că Istvan Kovacs va fi doar rezervă la acest CM și va oficia la centru doar dacă vreun arbitru se accidentează.

Am o informație despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Așa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva.

Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă. I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

ion craciunescuistvan kovacscampionatul mondial 2022