Ion Țiriac crede că Simonei Halep i-ar trebui doi ani ca să-și revină

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 22 aprilie 2024, ora 07:07,
Ion Țiriac
Ion Țiriac

Ion Țiriac nu crede că Simona Halep va primi wildcard pentru a intra în competiția de la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul acesta. De asemenea, e sceptic în ceea ce privește revenirea la forma sportivă inițială.

„Ar fi frumos ca Simona să primească acel wildcard, compensaţie pentru ce a suferit fără vină atâta timp. (…) Nu sunt convins că o să-l primească, deşi îi doresc asta, pentru că sunt mulţi la 15, 16, 17, 18 ani care sunt afirmaţi”, a declarat Ion Țiriac.

În ceea ce privșete forma fizică a sportivei, Țiriac a spus că „sunt mulţi care vorbesc degeaba. După doi ani de pauză, ca să revii îţi trebuie alţi doi ani”.

Ion Țiriac vede lucrurile un pic dintr-o altă perspectivă și e de părere că timpul trece împotriva Simonei Halep: „Poate Simona are aceşti doi ani, dar cât moral trebuie să aibă ea ca să ia o bătaie de la o junioară de 15 ani sau să piardă în primul tur aici, în primul tur şi acolo, şi în turul doi dincolo şi în turul 3 în partea cealaltă.

Deci Simona dacă are răbdare şi îi place ce face, da… dacă nu… Pentru că profesioniştii în tenis nu sunt mineri. Nu, au o meserie pe care o fac cu plăcere, de plăcere şi aşa trebuie trataţi”, a mai spus fostul mare tenismen.

jocurile olimpice de la paristenision țiriacsimona halep