Ion Țiriac s-a hotărât! Candidează la șefia Federației Române de Tenis

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 04 iunie 2019, ora 13:37,
ion-tiriac

Ion Ţiriac şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis și este susținut de numeroase persoane din fenomen, inclusiv de către Simona Halep.

Preşedintele FRT, George Cosac, a declarat că nu va mai candida pentru un nou mandat dacă Ion Ţiriac îşi va menţine intenţia de a participa la alegerile din 19 iunie.

Potrivit Telekom Sport, contracandidații lui Ion Țiriac vor fi Ion Țupa (președintele Tenis Club Herăstrău), Răzvan Itu (director general în cadrul Federației), Liviu Ursuleanu (fost vicepreşedinte al FRT) şi Marius Vecerdea (preşedintele Tenis Club Pamira Sibiu).

Ion Țiriac ar avea și susținerea ministrului Tineretului și Sportului, Bogdan Matei.

Pentru cele 4 posturi de vicepreşedinte şi-au depus candidatura: George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel Tecşor, Adrian Marcu, Ion Ţupa, Marius Vecerdea, Mugur Şteţ, Cătălin Micula, Constantin Stănescu, Marius Vladu, Adrian Socaciu, Silviu Matei, Ovidiu Şola, Marin Stănică, Diane Samungi Buciu, Gheorghe Iordache, Adrian Vidan, Robert Dănilă şi Bogdan Coconoiu.

Va linişti apele în tenisul românesc. Ştie cel mai mai bine ce e de făcut pentru tenisul din România. E un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare„, a declarat Ilie Năsatase pentru Telekom Sport.

Din cauza unor probleme de natură juridică, statutul Federației Române de Tenis nu a fost aprobat, iar conducerea nu a fost recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului.

Ar fi un lucru foarte bun dacă domnul Ţiriac ar conduce tenisul românesc. Cred că prin tot ce a făcut în viaţa asta a arătat că este un om capabil de orice. Cred că tenisului românesc îi va fi bine dacă va fi condus de dumnealui. Nu ştiu, nu am discutat cu dânsul acest subiect şi prefer să nu comentez„, a spus Simona Halep înaintea plecării la Paris pentru turneul de la Roland Garros.

ion țiriacpresedintefrtțiriacalegerigeorge cosacfederația română de tenistenis
nastase

Novak Djokovic se apropie de Ilie Năstase într-un clasament prestigios

fcsb12

Florin Tănase, „ajutat” de un fost antrenor al lui Dinamo să plece de la FCSB: „Am fost sunat!”