Ionel Ganea, ironic: „Eu acum merg la sala de mese, dar tot o băgam p-aia a lui Itu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 22:59,
IONEL GANEA
IONEL GANEA

Fostul atacant din Ștefan cel Mare nu l-a iertat pe Cătălin Itu, după ratarea uriașă a acestuia din meciul cu Academica Clinceni, pierdut de Dinamo cu scorul de 0-1!

Ionel Ganea a ținut să îl ironizeze pe mijlocașul „câinilor” pentru ocazia uriașă de aseară. Itu a avut mai multe șanse de a marca contra ilfovenilor, însă nu a reușit să înscrie nici măcar cu poarta goală, trimițând mingea peste aceasta.

Totodată, „Ganezul” s-a arătat îngrijorat de situația în care a ajuns fosta sa echipă, însă nu consideră că jucătorii îl „lucrează” pe la spate pe Mircea Rednic.

„Dacă m-aș mai activa o țâră cred că aș mai face față așa câteva minute. Probabil o dădeam pe-aia a lui Itu. În atac așa nu știu dacă aș mai fi așa atractiv. Ce sală? Merg la sala de mese! Mai joc pe liga a cincea așa de distracție. La mijlocul terenului acolo sincer cred că m-aș mai descurca.

Mircea Rednic e un om inteligent și unul foarte bun. Nu văd de ce ar juca contra antrenorului. În primul rând pierd bani și te descalifici ca jucător și dacă faci asta nu te mai ia nimeni. Cei care conduc Dinamo trebuie să fie foarte realiști și să facă un plan de urgență să salveze Dinamo.

Nu cred că Mircea Rednic e problema acolo. Și cu Bonetti au început bine și apoi s-au stins. Trebuie să înțeleagă că e nevoie să se sacrifice. Eu i-aș da în continuare credit lui Mircea Rednic și i-aș da mână liberă să își aducă jucători. Așa se face la cluburile mari.

Jucătorii s-au gândit că dacă joacă cu ultima clasată o să câștige meciul doar dacă intră pe teren. Clinceniul a fost mult pentru Dinamo după ce au marcat. Din punctul meu de vedere până la iarnă nu ai ce să le faci jucătorilor. Eu zic că ei deja trebuie să se gândească în viitor, să oprească doar jucătorii care merită să rămână. Să vină jucători care își doresc să facă performanță”, a spus Ganea, potrivit Fanatik.

Citește și GIANI KIRIȚĂ, FĂRĂ CUVINTE DUPĂ UN NOU EȘEC AL LUI DINAMO ÎN LIGA 1: „E IREAL! BĂIEȚII ĂȘTIA N-AU NICIO SCUZĂ”

realitateadeclaratiiionel ganealiga 1dinamo