Ionuț Lupescu a readus în discuție înființarea CSA Steaua: „Ăsta este românism! Nu știu de ce au făcut echipa”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 07 septembrie 2023, ora 17:53,
Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Fostul internațional Ionuț Lupescu este de părere că înființarea echipei CSA Steaua este o de păcăleală a juriștilor care au făcut proiectul.

Ăsta este românism! Nu știu de ce au făcut echipa”, a spus Ionuț Lupescu, referindu-se la înființarea CSA Steaua

El consideră că strategia a fost greșită din start și cei care s-au ocupat de problemă știau că CSA Steaua nu poate promova în prima divizie.

Atunci când au făcut echipa, ei știau foarte bine care era regulamentul.  Și mă întreb, de ce au mai făcut-o atunci? Doar ca să spui că ‘facem noi la anul, că schimbăm’, nu știu ce … Ăsta este românism! Schimbă prima dată leagea și după aia creează echipa.

Și atunci nu ar mai fi fost aceste probleme. Cred eu că oamenii din departamentul juridic de la clubul sportiv i-au cam păcălit pe foștii fotbaliști. Metoda prin care au crezut ei că or să joace în Liga 1, strategia, a fost destul de greșită.

Nu știu de ce au mai făcut o echipă, știind că nu se poate promova. Este complicat. Cred că departamentul juridic de acolo nu a fost cum trebuia”, a spus Lupescu, potrivit Digi Sport.

Derby în Liga a 2 Dinamo-Steaua nu prea e derby, dar mulțumim lui Dumnezeu acum suntem în prima ligă (n.r. – Dinamo). E greu să vezi disputa asta între FCSB și CSA Steaua.

Pe de altă parte, cred că atunci când s-a făcut acest stadion, oricine care vine și plătește trebuie să joace acolo, așa că nu văd să fie o mare problemă.  A fost o ambiție personală a câtorva oameni, care, de fapt, face rău fotbalului”, a încheiat el.

ionut lupescucsa steaua