Ionuț Lupescu face praf actuala conducere a FRF: „Nu au bani să cumpere un antrenor. De asta s-a ajuns aici!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 11:14,
Lupescu.
Lupescu.

Fostul component al Generației de Aur a oferit o nouă reacție cu privire la ultimele evenimente din fotbalul românesc și a pus la zid managementul făcut de Burleanu și Stoichiță în ultimii 8 ani!

Naționala României pare că nu mai reprezintă o prioritate pentru antrenorii români, iar refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au ilustrat cel mai bine acest lucru. Astfel, în momentul de față, șefilor de la Casa Fotbalului li s-a restrâns lista de posibili selecționeri, iar Ladislau Boloni are șanse mari să ofere și el un răspuns negativ, după ultimele negocieri.

Ionuț Lupescu consideră că actuala situație incertă este cauzată de conducerea defectuoasă a lui Răzvan Burleanu și nu înțelege de ce șefii FRF nu au avut mai multe variante clare după plecarea lui Rădoi. Totodată, „Kaiserul” este de părere că federalii nu mai au bani în momentul de față, pentru a-și putea permite un antrenor important.

”S-a văzut în ultimii opt ani unde s-a ajuns cu managementul pe care l-au avut cei de la federaţie. Probabil că lumea… nu e atractiv pentru ei să preia echipa naţională. Probabil că nu le convin anumite măsuri impuse de cei de la federaţie şi atunci sigur că oamenii îşi văd de treabă. Federaţia cu siguranţă nu are bani să răscumpere un antrenor şi de aia s-a ajuns unde s-a ajuns (n.r. cu Dan Petrescu).

Boloni e un om care a antrenat pe undeva cu succes, dar nu ştiu care sunt discuţiile, dacă chiar îşi doreşte să vină sau dacă cei de la federaţie chiar îl vor. Totul este o nebuloasă. Ceea ce e clar e că după plecarea lui Rădoi, ei nu au avut un plan B sau un plan C. De aceea acum e ca la un târg aşa, te duci să faci oferte şi să cumperi”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Telekom Sport.

Citește și Dumitru Dragomir aruncă bomba: „A semnat! Va fi anunţat în una-două zile ca selecţioner”

declaratiistoichitaLupescuromaniaburleanufrfechipa nationala