Ionuț Lupescu îl apără pe Negoiță: „La Dinamo în afară de el restul au fost toți cămătari”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 29 martie 2021, ora 21:49,
lupescu

Fostul mare jucător al lui Dinamo, Ionuț Lupescu, a vorbit despre situația clubului din „Ștefan cel Mare”.

Lupescu este de părere că fostul finanțator al alb-roșilor, Ionuț Negoiță, a fost un conducător bun, pentru că s-a implicat financiar la Dinamo.

La Dinamo, lucrurile sunt mai complicate. Eu am spus de acum vreo 20 de ani că Dinamo poate fi un club care să se autofinanțeze și nu m-a crezut nimeni. Au venit mulți oameni care au spus că sunt de bine și, din păcate, i-au băgat în datorii și mai mult.

Au fost cămătari. În afară de Negoiță, care la început a băgat niște bani și n-a știut exact în ce se bagă, restul au fost toți cămătari.

Dacă Ministerul de Interne va face un stadion, așa cum s-a promis, eu cred că se pot face lucruri foarte bune la Dinamo. În Anglia, a vrut cineva să cumpere Newcastle și nu i s-a dat, chiar dacă era vorba de câteva sute de milioane. În NBA sau în sporturile americane, dacă vrei să intri la o echipă, e un cerc închis, ești verificat până în măduva oaselor dacă ai calitatea necesară de a conduce un club. La noi nu sunt reguli pentru o asemenea situație„, a spus Lupescu, la Digi Sport.

Peluza „Cătălin Hîldan” a anunțat luni că, pentru obținerea licenței pentru sezonul următor  mai este nevoie de suma de 78.000 de euro. Dinamo ocupă locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte.

Citește și DDB face orice pentru a salva Dinamo! Cum vor să mai adune bani suporterii echipei

ionuț negoițăionut lupesscudinamorealitateafotbal
Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”

Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”