Ionuț Radu, gata să se despartă de Inter Milano! Unde ar putea ajunge internaționalul român

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 22:00,
Ionut Radu, sursa foto- Inter/Facebook
Ionut Radu, sursa foto- Inter/Facebook

Goalkeeper-ul în vârstă de 24 de ani a decis să continue la campioana Italiei în vara acestui sezon, în ciuda ofertelor pe care le-a primit din partea cluburilor din Europa!

Ionuț Radu a rămas astfel la Inter, deși de serviciile sale s-au interesat Real Sociedad, Hellas Verona sau Galatasaray. Fostul căpitan al naționalei României U21 a refuzat rând pe rând propunerile din ultima perioadă și a sperat că îl va convinge pe antrenorul Simone Inzaghi că merită să apere poarta formației de pe Giuseppe Meazza.

Cu toate acestea, românul nu a reușit să se impună între buturile Interului, iar InterLive.it anunță că nerrazzurii sunt gata să se despartă de portarul în vârstă de 24 de ani. Concret, Ionuț Radu ar urma să ajungă la Bologna, alături de un alt coleg de-al său, în schimbul lui Nicolas Dominguez, mijlocaș argentinian care a avut evoluții apreciate în acest sezon.

Ultimul meci oficial în care Ionuț Radu a evoluat pentru Inter datează din luna mai, atunci când Antonio Conte l-a utilizat timp de o repriză în partida cu Sampdoria, încheiată cu scorul de 5-1.

5.000.000 de euro este cota lui Ionuț Radu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și IANIS HAGI, O NOUĂ APARIȚIE DE SUCCES: „STRĂLUCEȘTE! O EVOLUȚIE FOARTE BUNĂ”

realitateaserie aionuț raduplecare ionut raduinter