Concluziile italienilor după prima partidă ca titular a lui Ionuț Radu la Inter! Nota primită de internaționalul român

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 11:14,
Ionut Radu

Portarul român în vârstă de 23 de ani, Ionuț Radu, a bifat prima partidă ca titular în acest sezon, în meciul dintre Inter Milano și AS Roma, încheiat 3-1!

Antonio Conte s-a ținut de cuvânt și l-a trimis în poartă pe Ionuț Radu încă din primul minut, asta după ce hotărâse să îl introducă în teren la pauza meciului precedent, contra celor de la Sampdoria. Deși se speculase că internaționalul român are șanse minime să mai continue la Inter și din vară, „nerrazzurii” se pare că au decis să îl vadă la treabă pe Radu în ultimele dueluri din acest sezon.

La finalul partidei cu AS Roma, presa din Italia a analizat prestația portarului „tricolor” și a ținut să îi facă o scurtă descriere acestuia. În ciuda faptului că a primit un gol, jurnaliștii din peninsulă nu au avut ce să în reproșeze lui Ionuț Radu, căruia i-au acordat nota 6, după prestația din meciul de aseară.

Ionuț Radu
Sursa Foto: Profimedia Images

„Debutul pe care l-a așteptat. Puțin neinspirat la golul lui Mkhitaryan, cu acea deviere, dar s-a revanșat cu două parade bune la Pellegrini și Dzeko”, au concluzionat cei de la Gazzetta dello Sport

„Portarul român și-a făcut debutul că titular în acest sezon și la Inter. Câteva intervenții în prima repriză, în timp ce in a două parte atacurile neîncetate ale Romei l-au pus la treaba. S-a descurcat bine, fără a excela. Nu a greșit la golul primit”. au titrat și cei de la Tuttomercatoweb.

Ionuț Radu se pare că are șanse foarte mari să înceapă încă din primul minut și în ultimele două meciuri din acest sezon, contra celor de la Juventus, când cel mai probabil Inter va primi trofeul de campioană, dar și în cel cu Udinese, ultimul duel din acest an competițional.

Citește și Ionuț Radu a debutat pentru Inter în acest sezon! Cum s-a descurcat internaționalul român contra Sampdoriei

gazzetta dello sportserie aionuț radudeclaratiirealitateainter
eriksen3

Ultimele detalii despre starea lui Eriksen: ””Am stat de vorbă cu tatăl lui”

eriksen0

Edi Iordănescu, alături de Eriksen după cumplitul eveniment: „Slavă lui Dumnezeu că a scăpat!”