Iordănescu a dezvăluit ce i-a zis Ancelotti despre naționala României: „Nu-ți cade deloc bine să ți se spună asta!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 24 martie 2023, ora 09:03,
Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

În zilele de studiu pe care le-a petrecut la Real, selecționerul Iordănescu a discutat cu Ancelotti și despre naționala României.

Deși jucătorii români lipsesc din fotbalul jucat la cel mai înalt nivel, Ancelotti l-a surprins pe Edi cu datele pe care le deținea despre lotul tricolorilor. Iordănescu Jr. a dezvăluit pentru Fanatik ce i-a transmis antrenorul lui Real despre obiectivul pe care și l-a impus ca selecționer, calificarea la Euro 2024.

„Ancelotti m-a întrebat care-i obiectivul meu. I-am zis: ‘Cum care e obiectivul? Să ne calificăm la Euro’. Era destul de familiarizat cu lotul nostru și cu jucătorii. M-a luat așa: știi că… N-a vrut să mă facă să mă simt prost. A fost foarte diplomat: aveți mulți jucători din Serie B, din ligile inferioare…

M-a durut observația asta. Nu-ți cade bine să ți se spună asta. Dar băieții noștri sunt la o vârstă foarte bună. Dacă au convingere, cred mai mult, dau mai mult, atunci își pot ridica nivelul. Vreau să nu mai avem jucători din Serie B, din Segunda. Mi-aș dori să treacă în masă în Serie A și în Primera Division”, a spus Iordănescu Jr.

iordănescuAncelotti