Ipoteză bombă. Cum ar putea rămâne FC Argeș în prima ligă, chiar dacă Dinamo câștigă barajul

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 14:08,
FC Argeș
FC Argeș

Unul dintre sponsorii lui FC Argeș, Viorel Tudose, spune că oficialii echipei au strâns informații despre o adevărată supriză în Superligă. Mai exact, potrivit acestuia, dacă FRF va aplica regulamentul, atunci FC Argeș va rămâne în prima ligă, chiar dacă pierde barajul cu Dinamo.

„Am primit şi eu unele semnale vizavi de problemele mari ale unei echipe din primul eşalon, iar dacă cei de la FRF vor aplica ad litteram regulamentul, atunci problemele legii insolvenţei nu îi permit acelei echipe să joace din sezonul viitor în prima divizie.

Astfel că, FC Argeş ar putea rămâne la masa verde în Superliga. Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăţa şi de varianta de care am vorbit. Nu vă pot face public în acest moment numele echipei respective”, a spus Viorel Tudose, potrivit ProSport.

Acesta a mai spus și că echipa se concentrează doar la meciul retur.

„Vă daţi seama că în aceste momente noi ne concentrăm doar la meciul retur. Din păcate nu îl vom putea juca în Trivale, deoarece sunt unele probleme cu nocturna. Eu nu ştiam de aceste probleme, dar dacă s-a luat această decizie, atunci înseamnă că decizia respectivă este şi asumată. Eu am aflat de ea în cursul zilei de ieri.

Dar, dacă e să mă întrebaţi pe mine, totuşi eu mutam meciul mai devreme şi îl jucam la lumina zilei tot pe arena din Trivale. Însă nu a depins de mine această decizie. (…)

Eu vă spun că am încredere că o să putem să întoarcem rezultatul. De ce să nu putem să marcăm şi noi atâtea goluri? Trebuie să credem în noi până în ultimul minut al meciului”, a mai spus sponsorul lui FC Argeș.

fc argeșviorl tudosedinamosuperligafrf