Ironii la adresa FCSB, după egalul cu Botoşani: ,,Spuneau că e grea deplasarea, dar a fost şi meciul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 08:13,
FC Botoşani – FCSB
FC Botoşani – FCSB

FC Botoşani şi FCSB au remizat în prima etapă a noului campionat al Ligii 1, care se anunţă unul mult mai spectaculos decât în ultimii ani.

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a reacţionat la finalul jocului cu FCSB, după ce mai întâi s-a bucurat  pe teren pentru egalul obţinut.

Cu acest rezultat, Marius Croitoru crede că s-a pus capăt oricărei speculaţii care exista de obicei în jurul meciurilor dintre cele două formaţii.

,,Unii spuneau că singurul lucru greu la acest meci pentru ei e deplasarea, a fost greu și meciul. Au plecat cu un singur punct.

Și întoarcerea va fi grea, chiar dacă au venit cu charterul. Să mai potolim discuțiile astea dinaintea meciurilor. 

Era important să luăm ceva în acest meci. Am jucat contra echipei cu cei ma buni jucători individual vorbind, dar când joci cu sufletul realizezi mai mult decât cu talentul.

Noi trăim din suflet, din puterea grupului, pe urmă iese și valoarea la suprafață.

A fost penalty clar, dar mă așteptam să scoată Pap, e un portar de valoare al campionatului, ne-am calificat în playoff și în Europa cu el în poartă.

Îmi doresc să mai vină 4 jucători, avem nevoie în departamentul ofensiv, ne-au plecat mulți jucători de acolo, Keita, Ofosu, și am probleme mari. Al Mawas a plecat la națională și nu s-a mai întors. A plecat și dus a fost.”, a declarat Marius Croitoru, la finalul jocului cu FCSB.

Citeşte şi GIGI BECALI ȘI-A LUAT LA ROST PE RÂND JUCĂTORII: „POT SĂ AM PĂREREA MEA?”

fcsbbotoșanirealitatealiga 1marius croitoru