Isăilă, impresionat de gestul jucătorilor de la tineret. „Mi-au dat lacrimile”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018, ora 16:30,
daniel-isaila
daniel-isaila

Mirel Rădoi a preluat naționala de tineret de la Daniel Isăilă și a calificat-o la EURO 2019. La sărbătoarea de după victoria cu Liechtenstein, ‘tricolorii’ nu l-au uitat pe Isăilă și l-au sunat din vestiar, iar fostul selecționer a fost impresionat până la lacrimi.

În luna iunie, Daniel Isăilă (45 de ani) a semnat cu o formație din Arabia Saudită, dar a lăsat echipa națională neînvinsă în grupă, cu 3 victorii şi 3 egaluri, implicit cu şanse mare de calificare la EURO 2019.

Sunt bucuros, puţin obosit, am trăit la intensitate maximă meciul. A fost frumos că m-au sunat după meci, mi-au dat şi lacrimile. Am vrut să le mai transmit ceva, dar n-am mai apucat, pentru că au început să scandeze ‘România! România!’. A fost frumos, sunt momente unice în viață! Am crezut de la început în acest grup, în ei, am ştiut potenţialul lor, ei au crescut în doi ani cât alţii în 20. Au prins încredere şi au fost o adevărată echipă.

Am discutat mult mental cu ei, am avut multe filmuleţe motivaţionale. Aş fi ipocrit să spun că aseară nu m-au încercat sentimente de regret, dar de obicei ştiu ce decizii iau şi ştiu că am luat-o pe cea mai bună. Eu am săpat fundația și am ridicat casa, Mirel a venit și a făcut finisajele„, a spus Isăilă la DigiSport.

Echipa națională de tineret a României s-a calificat la un turneu final după o pauză de 20 de ani. EURO 2019 va avea loc în Italia şi San Marino.

echipa nationalaeuro 2019mirel rădoiisailatineretcalificareu21daniel isaila