SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Istvan Kovacs, la ora destăinuirilor! Ce a spus arbitrul despre CFR și eliminarea lui Filip

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 11:19,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Istvan Kovacs este unul dintre cei mai cunoscuți arbitri din Liga 1, dar a fost acuzat de mai multe ori că avantajează CFR Cluj.

Acesta se consideră un arbitru curat, chiar dacă a fost criticat dur de Gigi Becali, în urmă cu câteva luni, că o simpatizează pe campioana României, iar acest lucru îi afectează deciziile pe care trebuie să le ia pe terenul de fotbal.

”(Dacă a stat de vorbă vreodată cu oficialii celor de la CFR Cluj sau FCSB, în privat) N-am stat niciodată de vorbă cu vreun conducător de la echipele menționate de dumneavoastră. Singurul contact al meu cu reprezentanți ai cluburilor este cel de la stadion, cu ocazia meciurilor. Toate aceste discuții despre presupuse conexiuni nu sunt adevărate, sunt doar invenții”, a declarat Istvan Kovacs, într-un inteviu amplu, pentru DigiSport.

”Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? El e supărat că l-a tras puțin pe Camora de tricou. El (n.r. Edi Iordănescu) ce vrea? Să primeasca cum a primit până acum?, spunea Gigi Becali, despre Istvan Kovacs, în aprilie.

Ultima echipă care are ceva de reproșat lui Kovacs este Dinamo, pentru eliminarea lui Steliano Filip din meciul cu FCSB. Centralul a refuzat să explice de ce l-a scos din joc pe fotbalistul ”alb-roșilor”, deoarece regulamentul CCA nu le permite arbitrilor să dea declaraţii legate de un meci sau o decizie.

Totuși, arbitrul născut la Carei a mai spus că, chiar dacă s-a întâmplat să mai ia anumite decizii greșite, nu regretă, deoarece a putut să învețe din ele.

CITEȘTE ȘI –>> ISTVAN KOVACS, PĂCĂLIT LA DERBY: ,,VALENTIN GHEORGHE SARE ÎN SUS! E RUŞINOS”

realitateacfr clujsteliano filipdinamoistvan kovacsgigi becali