Iubita lui Ion Țiriac a murit în sărăcie. Declarațiile șocante la adresa omului de afaceri: „El nu știe să iubească!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 22 iunie 2022, ora 09:40,
Ion Ţiriac
Ion Ţiriac

Ion Țiriac, celebrul magnat și fost jucător de tenis, a avut parte de multe prezențe feminine în viața sa. Se pare că una dintre fostele sale iubiri nu a avut parte de un destin fericit.

Mai exact, Victorița Dumitrescu, fosta handbalistă care a fost triplă campioană mondială, a plecat în lumea celor drepți într-o sărăcie cumplită.

Victorița Dumitrescu: „Cum poți trăi în asemenea condiții? Cât să mai trăiesc în mizerie?!”

Victoriţa Dumitrescu s-a stins din viață în 2009. Bolile care au răpus-o pe fosta handbalistă au fost diabetul, hipertensiunea arterială și coxartroza.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac avea o pensie de doar 2.600 de lei, sumă ce provenea prin prestarea activității de antrenor. Din păcate pentru aceasta, toți banii mergeau către achiziționarea de medicamente.

„Este imposibil! Cum poți trăi în asemenea condiții? Cât să mai trăiesc în mizerie?!Am obosit să mă rog de ceilalți să-mi dea ceea ce mi se cuvine.”, declara Victoriţa Dumitrescu, pentru revistavip.net.

Adriana Ichim, o altă fostă iubire de-a lui Ion Țiriac, cu care s-a iubit la începutul anilor 1990, nu a avut cuvinte tocmai bune despre fostul tenismen.

„Despre „el“. Este un „el“. Nu despre domnul Ion Ţiriac. Eu l-am numit „el“, pentru că din punctul meu de vedere nu merită mai mult.

Din perspectiva poveştii de dragoste este un „el“ pe care l-am visat, dar n-are nicio legătură cu iubitul pe care l-am avut. El nu ştie să iubească. Capacitatea bărbaţilor de-a iubi e oricum foarte mică. Dar la el e şi mai mică decât în mod normal.”, a declarat Adriana Ichim, pentru okmagazine.ro.

În prezent, fostul jucător profesionist de tenis și de hochei pe gheață, se ocupă cu afaceri. Acesta are onorabila vârstă de 83 de ani.

#ionțiriac