SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Iuliu Mureșan a oferit ultimele detalii despre venirea lui Mircea Rednic la Dinamo!

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 09:10,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

„Câinii” sunt pregătiți în acest moment de interimarul Sorin Colceag, însă în acte tot Dario Bonetti este trecut ca antrenor principal!

Dinamo București l-a demis săptămânile trecute pe italianul Dario Bonetti, cel care se afla la conducerea echipei de doar două luni. Aflați pe locul 15 în clasament, alb-roșii nu vor să repete episodul din sezonul precedent, atunci când s-au luptat până în ultima etapă pentru evitarea retrogradării și sunt gata să îndrepte lucrurile în viitorul apropiat.

Una dintre principalele variante pentru preluarea băncii tehnice, asta doar în cazul în care Bonetti va accepta rezilierea înțelegerii, este Mircea Rednic, liber de contract din luna aprilie a acestui an. După ce s-a zvonit că „Puriul” ar fi la „cuțite” cu directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan, acesta din urmă a dezvăluit că nu are niciun fel de problemă cu tehnicianul în vârstă de 59 de ani.

„Avem antrenor cu contract valabil pe Dario Bonetti. Nu pot fi doi antrenori la un club, eventual un antrenor și un director tehnic. Nu e adevărat că azi trebuie să ne întâlnim cu domnul Badea și Mircea Rednic. Cu Mircea Rednic mă pot vedea oricând.

Nu s-au răcit relațiile cu Mircea Rednic. Ne-am întâlnit de mai multe ori. Nu cred. De la câte echipe a plecat Mircea Rednic?! Câți președinți l-au dat afară? Dacă se răcea cu toți, era răcit și acum! O răceală lungă nu e bună.” , a declarat Iuliu Mureșan, la ProSport.

Citește și CE A DORIT REDNIC PENTRU A REVENI LA DINAMO: „M-AU SUNAT. AM SPUS CĂ NU POT SĂ FIU DECÂT ȘEFUL LUI”

iuliu mureșanliga 1realitateadinamomircea rednicdeclaratii