Iuliu Mureșan anunță noi investitori la Dinamo: „Sunt foarte mulți dinamoviști printre afaceriști!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 15:18,
Iuliu Mureşan, prezentat oficial la Dinamo. sursa foto: fcdinamo.ro
Iuliu Mureşan, prezentat oficial la Dinamo. sursa foto: fcdinamo.ro

Noul director executiv al grupării din Ștefan cel Mare este în căutarea unor investitori care să scoată clubul din situația actuală în care se află și anunță că deja a luat legătura cu diverși oameni de afaceri!

„Câinii” sunt în alertă cu doar câteva zile înainte de startul Ligii 1, astfel că au rămas fără antrenor principal, dar și fără ai mulți jucători de bază în ultimele zile. După ce Dușan Uhrin Jr. a anunțat că pleacă de la Dinamo din cauza situației actuale, Dario Bonetti a fost alesul conducerii, iar acum trebuie să se descurce cu un lot slăbit, din punct de vedere valoric.

Întrebat despre situația financiară a clubului, Iuliu Mureșan a dezvăluit că a încercat în ultimele zile să vorbească cu diverși oameni de afaceri, însă timpul foarte scurt a făcut ca până în acest moment să nu se materializeze nimic. Cu toate acestea, oficialul lui Dinamo a mărturisit că printre cei care ar fi tentați să investească în „Groapă” se numără foarte mulți susținători ai echipei.

„Am încercat, dar e foarte scurt timpul, vorbesc cu foarte multă lume în fiecare zi. O să atragem, sunt foarte mulți dinamoviști printre oamenii de afaceri. Nu pot să vă dau mai multe detalii, a fost scurt timpul. Vrem să atragem nu doar sponsori, ci și investitori”, a spus directorul executiv al lui Dinamo, pentru Digi Sport.

Ce a spus Iuliu Mureșan despre implicarea lui Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo

„Domnul Nicolae Badea a fost mereu alături de Dinamo, dar acum nu este în cadrul clubului. Și eu știu că ajută clubul, doar că sunt doar de câteva zile în București și deocamdată nu am constatat dacă este adevărat sau nu acest lucru. Referitor la Cristi Borcea, eu, din câte știu, nu vrea să mai audă de fotbal și nu cred că se pune problema să vină lângă noi, deși ar fi cu sufletul și cu dărnicia alături de Dinamo.

Eu știu că nu este posibil să vină, dar mai avem și alți oameni, care nu sunt așa de cunoscuți, și care sunt dispuși să investească. Chiar astăzi, la Cupa DDB, au venit mai multe persoane care dețin firme puternice și probabil zilele următoare vom semna și primele două contracte de sponsorizare.”, a spus Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN ÎL AȘTEAPTĂ PE ARPAD PASZKANY LA DINAMO: „M-AȘ BUCURA FOARTE TARE!”

liga 1investitori dinamodinamorealitateadeclaratiiiuliu mureșan