Iuliu Mureşan consolidează lotul echipei: ,,Vor veni fotbalişti la Dinamo în zilele următoare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 13:11,
IULIU MUREȘAN
IULIU MUREȘAN

Iuliu Mureşan, directorul executiv al celor de la Dinamo, a vorbit despre cum va arăta echipa din Ştefan cel Mare în perioada următoare.

Cu clubul intrat în insolvenţă şi interdicţie pentru moment la transferuri, Iuliu Mureşan anunţă că la Dinamo vor sosi totuşi jucători. Acesta mărturiseşte că poartă discuţii deja cu 7-8 fotbalişti.

La transferuri, noul oficial al lui Dinamo spune că se va baza pe vechii săi colaboratori, cu care a avut rezultate în perioada CFR şi Hermannstadt.

,,Eu am discutat cu șapte-opt jucători. Și români și străini. Nu pot să dau nume, pentru că le dau idei altora. Vor veni fotbaliști la Dinamo în zilele următoare, bineînțeles. Și discut tot timpul, mi se fac oferte.

Și acum îmi trimite cineva pe whatsapp jucători, dar eu am niște colaboratori în care am încredere și nu ne-au păcălit niciodată. Mă voi baza pe aceștia la adus jucători. Dar orice propunere care vine, dacă este un jucător bun și se încadrează în ceea ce căutăm noi la Dinamo, este binevenit. Și dacă ne înțelegem la contract bineînțeles.”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Fanatik.

Citeşte şi LOVITURĂ PENTRU UHRIN JR.! NEMEC ȘI-A REZILIAT CONTRACTUL ȘI POATE AJUNGE LA O RIVALĂ DIN LIGA 1

insolventadinamoiuliu mureșanliga 1realitateatransferuri