Lovitură pentru Uhrin Jr.! Nemec și-a reziliat contractul și poate ajunge la o rivală din Liga 1

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 12:45,
Adam Nemec
Adam Nemec

Adam Nemec a fost unul dintre oamenii de bază din echipa „alb-roșilor” în acest sezon, iar evoluțiile sale au ajutat formația din Ștefan cel Mare să scape de emoțiile retrogradării!

Dinamo a avut ca principal obiectiv în această vară păstrarea jucătorilor cu experiență, însă acest lucru pare că este imposibil de realizat din cauza problemelor financiare ale clubului. După ce au anunțat că s-au săturat de situația de la echipă și că au ajuns la capătul răbdării, fotbaliștii lui Dinamo au început deja să facă și primii pași, astfel că Adam Nemec a fost primul.

Potrivit informațiilor Pro Sport, atacantul slovac și-a reziliat contractul cu „alb-roșii”, astfel că a devenit liber de contract în momentul de față, însă are șanse foarte mari să rămână în Liga 1, unde este dorit de Rapid. Nemec nu ar refuza o propunere din partea giuleștenilor, iar faptul că ar fi plătit la zi ar conta extrem de mult în privința negocierilor.

Revenit anul trecut în „Groapă”, Nemec a semnat la acea vreme un angajament valabil pe un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. Potrivit informațiilor Playsport, în spatele contractului jucătorului în vârstă de 35 de ani s-ar fi aflat o clauză mai puțin cunoscută.

Astfel, atacantul ar fi ajuns la un acord cu conducerea spaniolă în momentul venirii sale ca înțelegerea să fie prelungită automat în această vară dacă acesta strânge cel puțin 22 de meciuri pentru Dinamo. Cum Nemec a bifat 34 de apariții în toate competițiile pentru trupa lui Dușan Uhrin Jr., contractul acestuia a fost prelungit automat, astfel că slovacul a mai primit un angajament, pe care însă nu îl va duce la bun sfârșit.

15.000 de euro este salariul lunar pe care Adam Nemec îl încasează la Dinamo.

Citește și DINAMO ȘI-A STABILIT PRIMA ȚINTĂ DIN ACEASTĂ VARĂ! „CÂINII” AU PUS OCHII PE UN FOST ELEV AL LUI GICĂ HAGI

realitateadinamoNemecliga 1contract