Iuliu Mureșan și-a stabilit prioritățile! Primii jucători pe care îi vrea în Ștefan cel Mare

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 18:57,
Dinamo
Dinamo

Dinamo continuă să sufere în momentul de față, astfel că debutul noului sezon de  Liga 1 îi găsește pe „câini” cu un nou antrenor pe bancă și cu un lot rămas fără mulți jucători importanți!

„Alb-roșii” au intrat din nou în această vară într-un proces de reconstrucție, asta după ce mulți dintre jucătorii importanți și-au manifestat dorința de a pleca din „Groapă” din cauza problemelor financiare. Astfel, fotbaliști precum Adam Nemec, Ante Puljic, Diego Fabbrini au părăsit deja echipa în ultimele zile, în timp ce tehnicianul Dușan Uhrin Jr. le-a spus adio „câinilor” după doar trei luni.

Acum, noua conducere administrativă a clubului are misiunea de a întregi o echipă în cel mai scurt timp. Potrivit informațiilor Pro Sport, Iuliu Mureșan a pregătit deja o listă de trei fotbaliști pe care îi vrea în Ștefan cel Mare. Issa Thiaw (mijlocaș central, 28 de ani, liber de contract), Bruno Rodrigues (extremă dreaptă, 24 de ani, legitimat la Pallokerho-35) și Tabi Manga (fundaș central, 26 de ani, liber de contract) sunt jucătorii pe care noul președinte al lui Dinamo îi dorește sub comanda lui Dario Bonetti în cel mai scurt timp.

Cu toate acestea, mutările celor trei sunt condiționate de un aspect important. Concret, FIFA a blocat deocamdată dreptul formației din „Groapă” de a mai legitima jucători, din cauza datoriilor financiare către fostul fotbalist al echipei, Isma Lopez. Astfel, Dinamo așteaptă în aceste momente un semnal din partea forului mondial sau din partea celor de la TAS pentru a putea avea dreptul de transfera fotbaliști.

Citește și EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN ÎL AȘTEAPTĂ PE ARPAD PASZKANY LA DINAMO: „M-AȘ BUCURA FOARTE TARE!”

 

dinamotransferuri dinamoliga 1iuliu mureșanrealitatea